Stresshåndtering

Hvorfor stresshåndtering?

Stress kan forstås, som kroppens svar på belastninger, der kan være fysiske såvel som psykiske. Stress påvirker ikke kun den enkelte, men kan også have store konsekvenser for både teamet, organisation og samfundet. Stress vedrører derfor alle, og det psykosociale arbejdsmiljø er vigtigt at sætte på dagsordnen. Vi kan alle være med til at sikre et bedre arbejdsmiljø ved at forbygge, italesætte og tage hånd om stress, så tidligt som muligt.

El-kholy Consult arbejder med stresshåndtering på tre niveauer:

Individ – Leder – Organisation

Det optimale er at arbejde på samtlige tre niveauer. Vi tænker derfor alle tre niveauer ind, når vi arbejder med stresshåndtering, omend det primære fokus vil variere alt efter opgaven. Vi finder altid den løsning, som kan gøre en forskel i forhold til lige netop jeres mål og udforinger.

Screen Shot 2020-11-21 at 12.03.08
Screen Shot 2020-11-21 at 12.05.15
Screen Shot 2020-11-21 at 12.02.10
null

Individ

På individniveau arbejder vi med stresshåndtering gennem coaching, vejledning og procesfacilitering. Her hjælper vi både enkelt personer og medarbejdergrupper med at forbygge og identificere stresssymptomer, samt få konkrete værktøjer til stresshåndtering.

Leder

På lederniveau arbejder vi med stresshåndtering gennem lederudvikling og coaching. Her hjælpe vi ledere med at kunne identificere stresssymptomer og sårbare medarbejdere. Ligeledes søger vi for at give den enkelte leder konkrete værktøjer til at håndtere stressramte medarbejdere. 

null
null

Organisationen

På organisationsniveau hjælper vi gerne med at udvikle og strukturere en stresspolitik, der kan sikre både forbyggelse og hensigtsmæssig håndtering af stressramte. Vi kan ligeledes støtte jer med at få igangsat stressforbyggende initiativer og arbejdsprocceser. 

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os