Teamudvikling

Vigtigheden af teamet

Teamudvikling er velegnet, når større eller mindre grupper har brug for at udvikle sig hen mod et bedre samarbejde, en bedre kommunikation eller en bedre udnyttelse og forståelse af hinandens forskelligheder og ressourcer.

Hos El-kholy Consult kan vi tilbyde flere forskellige løsninger, som kan igangsætte en udviklingsprocess i jeres team.

Foredrag
Teamudvikling

Workshops

En workshop kan være en oplagt mulighed for at sammensætte en teamudviklingsdag, som passer til lige netop jeres behov. Temaer for en teamudviklingsworkshop kunne bl.a. være:

– Bedre kommunikation.
– Effektive møder og større struktur.
– Rolleklarhed og grænser.
– Implementering af strategi.

Vi tilbyder både workshops der tager afsæt i et bestemt værktøj såsom Insights Discovery, ligesom vi sammensætter workshops med en mere multiteoretisk tilgang. De teorier, øvelser og værktøjer, som vi vælger at inddrage afhængig altid af formålet og det ønsket outcome.

Teamudvikling

Teambuilding

Teambuilding er en spændende, sjov og lærerig måde at skabe teamudvikling. Teambuilding handler om at opbygge teamet gennem forskellige samarbejds- og kommunikationsøvelser, således at den ønsket udvikling kan finde sted.

En teambuildingsdag hos El-kholy Consult kombinere faglig viden med forskellige samarbejds- og kommunikationsøvelser. Øvelserne vil udfordre jeres team og igangsætte udviklingsprocesser, som kan skabe større teamindsigt, bedre samarbejde og større arbejdsglæde. Vi tilpasser altid dagen jeres ønsker og behov, hvorfor graden af fagligt indhold, samt fokus kan tilpasses jer. 

Vi samarbejder med flere forskellige steder, for at skaber spændende og udviklende teambuildingsdage. Læs mere under ‘Samarbejdsprojekter’, eller tryk herunder.

Teamudvikling

Personlighedstest og -profiler

Brugen af personlighedsprofiler eller personlighedstest kan give en større forståelse for, og et fælles sprog om  teamets forskelligheder/ligheder, samt styrker/udfordringer. I kombination med en workshop eller fælles opsamling, kan i således komme et spadestik dybere og samme udvikle jer i nye retninger.

 

Vi er certificeret i både Insigths discovery og NEO-PI-3. Læs mere herunder.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os