Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

Hos El-kholy Consult ser vi social ansvarlighed på flere platforme.

Udsatte børn og unge ligger vores hjerte nært!
Derfor går noget af firmaets overskud også til at hjælpe på den front – både økonomisk og tidsmæssigt.

Vores mentore er nøje udvalgte og vi bruger mange ressourcer på at de er veludannede og sikre at de altid kan få supervision i de tilfælde hvor der kræves noget ekstra.
Vi oplevere at nogen af de unge har viljen og drømmen om at få en tilværelse, der for de fleste betegnes som normal men af urimelige årsager passer de ikke ind i ”systemet” og har fået en tung ”etiket” at bære rundt på.
Her går vi ofte ind og hjælper dem videre, langt udover hvad opgaven som mentor indebærer.

Vores indkøb
I vores indkøb tilstræber vi at vælge efter bæredygtighed og genbrugsmaterialer, i stedet for pris.
Når vi afholder kurser tilstræber vi at benytte økologiske råvarer.
Vi har et fælles ansvar overfor vores miljø og for vores fælles fremtid.

Pro Bono

“Jeg har altid været af den overbevisning at har vi et overskud i en eller anden form så skal vi give noget af det til dem som mangler.

Der er rigtig mange i Danmark som har brug for hjælp. Den hjælp vil vi rigtig gerne give når som helst vi kan.

Derfor har vi blandt andet et tæt samarbejde med Jobcentere hvor vi laver vurderinger og tager de borgere vi kan ind i virksomhedspraktik.
En del af de borgere som vi har haft i praktik har vi ansat i fleksjob og de er blevet en uvurderlig del af konsulenthuset – så en opfordring til andre virksomheder er, at prøve det samme!

Derudover er der mange som ikke har overskud til at kæmpe med ”systemet” eller ”institutioner” eller har råd til behandling – der har vi lavet en del pro bono arbejde siden vi startede.
Det kan være alt som gratis rådgivning og coaching til at tage med ud til myndigheden som vidne og ekstra talerør.

Derfor er vi er glade og stolte over vores tilbud af mentorordninger. Her bruger vi vores business kompetencer til at rekruttere, uddanne og supervisere det bedst tænkelige mentorkorps som altid står klar til at hjælpe og gøre en forskel for unge i alderen 18-30 år med at få en bedre og nemmere hverdag hvor enten uddannelse eller arbejde er målet.”

Hanna El-kholy

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os