Teambuilding

Udvikl jeres team! 

Teambuilding er en spændende, sjov og lærerig måde at skabe teamudvikling. Teambuilding handler om at opbygge teamet gennem forskellige samarbejds- og kommunikationsøvelser, således at den ønsket udvikling kan finde sted.

Hos El-kholy Consult ApS har vi længe haft en vision om at kunne udbyde en anderledes form for teambuilding. Derfor udviklede vi i 2019 projektet “Escape Team”, som i dag er blevet vores søsterselskab. Escape Team har udviklet teambuldingsøvelser og bygget et escape room i en container. Herfra kan de dygtige medarbejdere og konsulenter, sammensætte helt unikke og spændende teambuildingsevents. 

En teambuildingsdag hos Escape Team kombinere faglig viden med forskellige samarbejds- og kommunikationsøvelser. Øvelserne vil udfordre jeres team således at der igangsættes udviklingsproceser, som kan skabe større teamindsigt, bedre samarbejde og større arbejdsglæde. Vi tilpasser altid dagen jeres ønsker og behov, hvorfor graden af fagligt indhold, samt fokus kan tilpasses jer. Det er ligeledes op til jer hvorvidt escape roomet skal indgå på jeres teambuildingsdag. 

Du kan finde Escape Team ved at trykke herunder, hvor du også læse mere om Escape roomet, der også kan prøves, som en oplevelse i sig selv. 

IMG_8028
Escape-Room-Escape-Team-Aarhus-Sabro
120450281_1737673906382738_5309551033437514750_o
Screen Shot 2020-11-21 at 13.50.06

Det siger kunderne

Først og fremmest – sikke en god dag i havde planlagt til os!

Cecilie og Anne Gry var nærværende, kompetente og energiskabende – kort og godt var vi i trygge hænder!

Dagen bød på et velplanlagt program, hvor vi blev udfordret og klogere på os selv og på os som team. Alle havde en rigtig god oplevelse i ubåden. Det var meget sjovere end jeg havde ventet!

Ejstrupholm Flyveplads er et fantastisk sted, og forplejningen var i top – det betyder jo altid MEGET!

Bjørn Ruben Pedersen – Rådgivningsleder

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os