Teambuilding

Teambuilding 

Teambuilding er en spændende, sjov og lærerig måde at skabe teamudvikling. Teambuilding handler om at opbygge teamet gennem forskellige samarbejds- og kommunikationsøvelser, således at den ønsket udvikling kan finde sted.

Hos El-kholy Consult ApS ønsker vi at skabe unikke, spændende og anderledes former for teamudvikling. Siden 2018 har vi derfor blandt andet inkorporeret escape rooms i vores teambuildingevents. Escape rooms er en aktivitet hvor mange af de essentielle psykologiske mekanismer, der er involveret i teamwork og teambuilding, kommer til udtryk på både team- og individniveau. Teamet kommer ud af sin komfortzone og det kræver samarbejde at klare sig igennem et escape room. Vi har flere forskellige eksterne partnere, som vi samarbejder med for at skabe unikke teambuildingsoplevelser.

IMG_8028

Escape games

Escape games er et passioneret hold af escape room entusiaster, som tilbyder oplevelser i både fysiske og mobile escape rooms. De har base i Stilling mellem Skanderborg og Århus med mange forskellige escape rooms og gode teambuildingsfaciliter. I samarbejde med Escape games tilbyder vi både kortere og længere teambuildingsevents afhængig af jeres ønsker og behov.

Aalborg Funcenter

I 2019 udviklede vi vores eget escape room gennem projektet “Escape Team”, som sidenhen er flyttet til Aalborg Funcenter. Aalborg Funcenter er et eventcenter, som lever af skabe unikke og sjove oplevelser for store, som små. I deres rammer har vi mulighed for at sammensætte helt unikke og spændende teambuildingevents, med inddragelse af escape rooms og andre oplevelsesrige aktiviteter. 

Screen Shot 2020-11-21 at 13.50.06

Det siger kunderne

Først og fremmest – sikke en god dag i havde planlagt til os!

Cecilie og Anne Gry var nærværende, kompetente og energiskabende – kort og godt var vi i trygge hænder! Dagen bød på et velplanlagt program, hvor vi blev udfordret og klogere på os selv og på os som team. Alle havde en rigtig god oplevelse i ubåden. Det var meget sjovere end jeg havde ventet!

Bjørn Ruben Pedersen – Rådgivningsleder

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os